Huliganerna

Våra katter är just nu i uppror!
Anledning? Veterinären tyckte dem var lite runda (vi med) så vi fick order om att inte ha framme maten när vi inte är hemma. Dessutom får dem numera olika sorters torrfoder varpå vi måste ha lite koll vem som äter vad.

Veterinären sa "katterna ligger ändå bara och sover när ni är hemma. Dem kanske är uppe och dricker vatten och går på lådan men mer än så är det inte".

Den regeln gällde tydligen inte våra katter.
När vi vaknade i söndags morse låg brödpåsen och brödet på hallgolvet. Brödet utrivet ur påsen och lite lagom söndersmulat.
Samma sak när vi kom hem från jobbet i måndags, nästa bröd och brödpåse slaktad. Under köksbordet denna gången.
När vi kom hem från jobbet i tisdags låg den kattsand på hela toaletten, HELA! Det brukar alltid ligga kattsand runt lådan för att Fille alltid ska täcka över helt frenetiskt tills det flyger sand. (om han är extremt renlig eller bara jävlas vet jag inte) I vilket fall som helst. Dem hade typ "krattat" ut kattsanden så det låg ett jämnt lager över hela toaletten.

Jag hade bra gärna velat ha en övervakningskamera hemma för att se vad dem håller på med när vi är borta/sover. Smider planer om att ta över världen?

Busungar <3


Kommentarer
Postat av: Eva och resten

Känner igen tendenserna. Fenix mamma tog ut kattsand över hela tvättstugegolvet när vi var på terrängtävling en hel dag. Hon hade iallafall haft roligt, inte vi....som fick ta upp all sand.

2012-05-06 @ 16:17:27
URL: http://www.starskys.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0